Kännykän herätyskello soi 07:10. Nousen ja kytken keittiöstä suihkuun lämpimän veden päälle ennen suihkuun menoa. Aamutoimet on valmiina ja kävellään Skymallin eteen, josta Jack nappaa meidän pikkubussin kyytiin. Automatka alkaa hieman kahdeksan jälkeen.

IMG_2163-normal.jpg

Torstaiaamuisin New Mandarin Cityn portilla on vieraileva torikauppias.

 

IMG_2164-normal.jpg

Matkalla Skymallille.

 

IMG_2165-normal.jpg

Tänään startattiin tähän aikaan. Onneksi autossa on ilmastointi.

 

IMG_2167-normal.jpg

Vanha luotettava mp3-soittimeni tekee työmatkasta huomattavasti mielekkäämmän. Mieluummin nukkuisin, mutta en vaan pysty siihen kuin korkeintaan hetkellisesti.

 

IMG_2172-normal.jpg

Täydellinen ajoitus tällä kertaa. Saapumisaika vaihtelee karkeasti välillä 08:50-9:20 ruuhkasta ja työntekijöiden täsmällisyydestä riippuen.

 

IMAG0091-normal.jpg

Yhdentoista jälkeen alkaa lounastauko. Nyt ollaan alettu syömään työpaikan omassa ruokalassa. Ruoka tulee jostain valmiiksipakattuna muoviastioihin, joissa lukee nimemme. Riisi käydään hakemassa isosta riisikattilasta. Ruoka on yleensä ihan kelvollista, vaikkakin välillä hieman epämääräisen näköistä.

 

IMAG0064-normal.jpg

Tämä on esimerkkiruoka-annos entisestä ruokapaikasta, pahamaineisesta "kanttiinista" (En muista olenko laittanut sieltä mitään kuvaa aiemmin). Nykyinen lounaamme päihittää kanttiinin tarjonnan selvästi. Yksi tärkeä pointti on myös se, että ruoka on nyt lämmintä. Kylmä riisi kylmillä lisukkeilla ei ole meinaan mitään herkkua..

 

IMG_2171-normal.jpg

Tässä ollankin jo kotimatkalla. Kuljetus takaisinpäin lähtee 17:30 ja asunnolle saavutaan yleensä hieman ennen puolta seitsemää.

 

IMG_2169-normal.jpg

Välillä tulee räpsitty kuvia työmatkalta ihan vaan ajankuluksi.

 

IMG_2173-normal.jpg

Tänään olikin sitten treenipäivä, joten suunnattiin salille pikaisen asunnolla pyörähdyksen jälkeen. Puoli yhdeksän maissa ollaan takaisin asunnolla. Loppuilta meneekin yleensä syödessä ja tietokonetta näppäillessä tai jotain leffaa tai muuta katsoessa. Nukkumaan tulee mentyä yleensä ennen yhtätoista. Jotenkin tuntuu että täällä väsyttää tavallista enemmän. Tulee nukuttua huomattavasti enemmän kuin Suomessa. Tosin nyt lähiaikoina on ollut kuumuudesta johtuvia nukkumisongelmia. Siitä syystä olen nyt entistäkin väsyneempi. Nyt maanantaina tulee kuulemma ilmastointilaitteiden korjaaja käymään. Toivotaan että laitteet tulevat vihdoin kuntoon.