Jaahas, sitä olisi jo kuukausi mittarissa. Nopeasti on mennyt, mutta vielä tätä riittää. Kuuma kesä on vasta edessä.

IMAG0076%207.6.-normal.jpg

Kuukauden "juhla-ateria", jäätelöä jälkkäriksi.

 

Koti-ikävä ei ole vielä iskenyt, mutta kyllä Suomen hyviä puolia kaipaa jo. Ihmisvilinä ja ruuhka on ajoittain melko tukalaa täällä. Kiinalaiset osaavat myös olla melko kovaäänisiä välillä. Myöskään sotkuisuus ja etenkin sieltä täältä varoittamatta tulevat erinäiset hajut eivät miellytä, vaan joskus jopa kuvottavat. Ilmanlaadussa on myös eroa Suomeen ja välillä tuntuu, että saa melko huonosti happea. Kommunikointiongelmien kanssa pärjää aina vaan paremmin, mutta miten helppoa olisikaan jos puhuttaisiin samaa kieltä. Carrefourin kassahenkilöt ovat oppineet käyttämään Visaa, mutta silti asiointi on välillä aivan tolkuttoman hidasta. Suomalaiset kassat ovat arviolta tuplasti nopeampia.

IMG_2827-normal.jpg

Taas pientä ruuhkaa. Tällä hetkellä taitaa olla ennätysaika työmatkalla 1h13min, kun parhaina päivänä ollaan päästy perille noin kolmessa vartissa.

 

IMG_2866-normal.jpg

Kannattaa varmaan kuoria tai ainakin pestä ennen syöntiä..

 

Kelit eivät ole olleet viime päivinä kovinkaan kummoiset. Kahdenkymmenen asteen yläpuolella on oltu, mutta on pilvistä ja välillä tulee vettäkin taivaalta. Tämä on kuulemma melko tyypillinen kesäkuun alun keli.

Paljon kaikkea uutta on päässyt näkemään ja kokemaan. Mitä kaikkea tässä vielä tulee eteen? Paljon ongelmia, se on selvä. Toivottavasti myös lähes yhtä monta ratkaisua niihin. En ole muuten vieläkään saanut toimivaa kaukosäädintä ilmastointilaitteeseeni..

Tämmöistä pientä päivitystä tällä kertaa. Katsotaan mitkä fiilikset esimerkiksi toisen kuukauden jälkeen.