Vapaapäivää pukkasi kun töissä olisi ollut sähköt poikki koko päivän. Lähdettiin käymään turisteille suunnatussa tunnelmallisessa Yuyuan Gardenissa. Melko rauhallista oli arkipäivän takia, mikä sopi kyllä meille hyvin. Mukava ja hieno paikka oli. Kelikin oli mahtava, aurinko paistoi ja taivas oli nyt poikkeuksellisesti sininen (siis pilvetön ja ennenkaikkea sumuton).

IMG_2073-normal.jpg

 

IMG_2086-normal.jpg

 

IMG_2074-normal.jpgVoin lyödä vetoa, että sillalta tippuu ihminen jos toinenkin kunnon turistirysän aikaan..

 

IMG_2081-normal.jpg

 

IMG_2090-normal.jpg

 

IMG_2092-normal.jpg

 

IMG_2094-normal.jpg

 

IMG_2099-normal.jpg

IMG_2100-normal.jpg

IMG_2101-normal.jpg

IMG_2102-normal.jpg

IMG_2103-normal.jpg

IMG_2104-normal.jpg

H7N9 vaanii..

Käveltiin myös ”krääsämarkkinapaikan” läpi ja kyllä olisi ollut taas vaikka mitä tarjolla. Taas tuli myös teekutsuja. Päätin koettaa miten kiinalaiselta teekutsuhuijarilta taittuu savon murre. No ei ymmärtänyt ilmeisesti kun kysyin muun muassa ”mittee huastelet?” Pienen jutustelun loppuhuipennuksena sain kaverin sanomaan ”apinaa koijataan”. ”a-pi-naa koi-ja-taan” Ja tämä lysti oli ihan ilmaista..

No sitten oli meidän vuoro tulla koijatuksi. Käytiin syömässä vaatimattomassa paikassa vaatimattomat ateriat ja maksettiin ilmeisesti ei-kiinalaisten asiakkaiden hinnaston mukaan. No eipä se loppusumma juomineen ollut kuitenkaan kuin noin 7€ per naama, joten ei ollut mikään katastrofi. Tästä viisastuneena kysymme jatkossa hinnan etukäteen, jos on yhtään epäilyttävä paikka.

IMG_2107-normal.jpg

IMG_2108-normal.jpg

Oli muuten paljon luuta lihassa ja vähän lihaa luussa, siis vasemman puoleisessa annoksessa.

Kotimatkalla Eetulle iski koti-ikävä hieman erikoisessa muodossa eli työpaikkaikävänä. Työpaikalle oli siis päästävä, joten poikkesimme IKEASSA katsomassa onko täkäläinen varasto samanlainen kuin Raision IKEASSA. Olihan se..

IMG_2109-normal.jpg

Vielä kun olisi päässyt ajamaan trukkia ja tekemään muitakin hommia.

IMG_2113-normal.jpg

Lähiostarin pihassa oli jotkut massiiviset tanssit menossa. Osallistujia oli äkkiseltään pimeässä arvioituna 150-200. Kivaa näytti olevan. Osallistujamäärä ei välity tästä huonosta ja tummasta kuvasta..

IMG_2116-normal.jpg

Haettiin vielä take away setit lähiravintolasta. Taidettiin löytää vakkaripaikka.