Lupasin jossain vaiheessa asuinalueemme ja asunnon esittelyä, joten tässäpä sellainen.

IMG_2824-normal.jpg

Eli asumme New Mandarin City nimisessä communityssä, joka on muurein ja sähköaidoin saarrettu. Asutaan reilun puolen tunnin metromatkan päässä keskustasta. Täällä ei näy kovinkaan paljoa muuta kuin paikallista väkeä.

 

IMG_2825-normal.jpg

Yksi kolmesta portista. Porteilla on vahtimiehiä, jotka valvovat aluetta muutenkin skootterit ajoneuvoinaan. Näköjään on jonkun uuden ruskean tolpan asennus meneillään.

 

IMG_2153-normal.jpg

Nyt oli ihmeen vähän autoja parkissa. Usein autoja on melkein kaikki paikat täynnä.

 

IMG_2152-normal.jpg

Asuntomme on neljännessätoista kerroksessa.

 

IMG_2151-normal.jpg

"Vesiallas"

 

IMG_2150-normal.jpg

Aina niin siisti roskienjättöpaikka. On se näyttänyt törkyisemmältäkin joskus..

 

IMG_2149-normal.jpg

Pääsisäänkäynti.

 

IMG_2148-normal.jpg

Aula on vielä melko siistin näköinen.

 

IMG_2147-normal.jpg

Käytävä ei niinkään. Myös hajumaailma on "mielenkiintoinen".

 

IMG_2145-normal.jpg

Toinen hisseistä. Hajut vaihtelee päivittäin.

 

IMG_2146-normal.jpg

Mielenkiintoinen yksityiskohta hissistä: Outo, melko kova kolahdus aina alaspäin tullessa noin kolmannen kerroksen kohdalla. Aluksi säikäytti, mutta kaikkeen tottuu.

 

IMG_2144-normal.jpg

Naapurin ja meidän yhteinen ovi välitilaan. Joku on jättänyt tuon moottorittoman mopon tuohon, ei ole liikkunut koko aikana. Myös fillareita on samalla käytävällä.

 

IMG_2143-normal.jpg

Ovemme ja teksti, jonka merkitystä ei olla muistettu ottaa selville. Jokaisessa ovessa tuntuu olevan joku lähes vastaavanlainen teksti. Punaista ja kultaa, totta kai. Lukko on muuten todella erikoinen ja välillä ei meinaa sattua avain millään lukkoon.

 

IMG_2253-normal.jpg

Aloitetaan eteisestä. Kuvassa myös ovipuhelin, joka ei toimi.

 

IMG_2257-normal.jpg

Näkymä eteisestä päin. Kulmassa on ilmastointilaite.

 

IMG_2243-normal.jpg

Kiinteästi asennettu keittiön pöytä, onneksi edes tuoleja voi liikuttaa.

 

IMG_2240-normal.jpg

Olkkari. TV-taso ja pöytä on juntattu kiinteästi.

 

IMG_2245-normal.jpg

Ihan komea sohva, mutta tuntuu että jotain on rikki istuinosan alta.

 

IMG_2249-normal.jpg

Konka. Katselu on jäänyt melko vähälle. Noin 150 kanavaa löytyy, joista kaksi on englanninkielisiä. Aika hämäriä kiinalaisia ohjelmia on tullut vastaan kanavasurffailussa.

 

IMG_2247-normal.jpg

Näkymää parvekkeelta.

 

IMG_2246-normal.jpg

Pihassa on tuollainen vesiallas, vain vesi uupuu.. Välillä näkyy lapsia leikkimässä altaassa, kun tuntuu olevan leikkipaikat aika vähissä muutoin.

 

IMG_2248-normal.jpg

 

 

IMG_2241-normal.jpg

Mun huone. Eetulla on samantyyppinen, tosin telkkarin kanssa. Eetulla on myös kaukosäädin ilmastointilaitteeseen, mutta mun kake on hukassa. Tietysti ilmastointilaitteet on erilaiset, joten mun ilmastointilaitetta ei saa päälle millään. Melko hikisiä öitä on välillä. Kaukosäädin on luvattu, saas nähdä milloin se saapuu.. Toivottavasti ennen heinäkuun yli kolmenkymmenen asteen kelejä.

 

IMG_2251-normal.jpg

Keittiö. Oikealla näkyy kaasuliesi. Oikealla olevan kaksiovisen kaapin takaa saa lämpimän veden kytkettyä päälle, sekin toimii ilmeisesti kaasulla? Naapuriin on ikkunan kautta katkeamaton näköyhteys, sillä sälekaihtimet eivät toimi.

 

IMG_2244-normal.jpg

WC:n "siisti" lattia rajattu pois kuvasta. Pöntön vieressä oleva viemäri oli aluksi tukossa ja hajumaailma tyrmäävä, onneksi saatiin se kuntoon.

 

IMG_2256-normal.jpg

Kirsikkana kakun päällä treenikamojen "kuivauskaappi".

 

Asunto on äkkiseltään ihan kivan näköinen, mutta tarkemmin tutkaillessa huomaa että pikkuvikoja yms. löytyy paljon. Pienellä pintaremontilla olisi varmasti tosi kiva kämppä. Kyllä tässä nyt joka tapauksessa asustelee kesän ihan mukavasti.