Maanantain lämpötila kohosi lähelle kolmeakymmentä astetta. Käytiin lounaalla vaihteeksi Oliven kanssa kun Shiningilla oli työkiireitä. Paikkana toimi ”kanttiini” eli lähellä oleva työlounaspaikka. Olipahan kokemus. Ruoka saatiin vankilaelokuvista tuttuihin tarjottimiin, joihin oli integroitu lautaset yms. Keittäjät olivat pleksilasin takana annostelemassa pöperöitään. Sain syötyä lähinnä riisiä ja kasviksia. Kalassa oli uskomattoman paljon pieniä ruotoja, joten ei jaksanut tapella sen kanssa. Eikä se kala ollut mikään makuelämys muutenkaan. Nälkä jäi.

IMG_2154-normal.jpg

Työmatkan varrelta.

IMG_2155-normal.jpg

 

Tiistaina käytiin lounaalla Eetun, Shiningin ja nykyisen sekä tulevan toimitusjohtajan kanssa. Keskiviikkona mentiin ”kanttiiniin” autokuljetuksella kiinalaisten toimistotyöntekijöiden kanssa. Tällä kertaa oli hieman parempaa ruokaa. Ei kannata kysyä mitä oli ruokana, en nimittäin osaa sanoa.

Keskiviikkona töistä palatessamme olimme lähellä joutua kolariin kun joku näppärä autoilija päätti suorittaa u-käännöksen täysin yllättäen suoralla tiellä. Onneksi kuskimme oli hereillä. Täällä kannattaa muutenkin pitää silmänsä auki liikenteessä, olipa sitten liikkeellä jollain kulkupelillä tai jalan. Vaara tuntuu olevan läsnä lähes aina, tosin paikalliset vaikuttaisivat olevan loppujenlopuksi melko taitavia kuskeja. Tööttäystä käytetään merkkiäänenä/varoituksena lähes tauotta. Aluksi se ihmetytti ja ärsytti Suomen ”tööttäyskulttuuriin” tottuneelle, mutta nyt se tuntuu jo ihan järkevälle ottaen huomioon hyvin vapaamuotoisen liikennesääntöjen noudattamisen.

IMG_2142-normal.jpg

 

IMG_2158-normal.jpg

Joissakin risteyksissä on poliisi ohjaamassa liikennettä liikennevalojen tukena.

 

IMG_2171-normal.jpg

Mikäli liikennevalot ja poliisi ei riitä, apuna häärää myös huomioliiviin pukeutunut "suojatievahti". Eräässä risteyksessä oli näitä herroja neljä kappaletta, siis edellämainittujen liikennevalojen ja poliisin lisäksi. Pysyy liikenne järjestyksessä ;)