IMAG0044-normal.jpg

Kuva kanttiinin tarjonnasta. Jogurtti oli ok. Pihvikin oli ihan syötävä, vaikka sekin oli kylmä. Myös muut aterian ainekset olivat kylmiä..

 

Jalkaani oli tullut ihottumaa. Kysyin sitten töissä Olivelta, voisiko hän ottaa selvää mistä löydän apteekin. Hän lupasi ottaa selvää. Kotimatkalla sain kuulla että kuljettaja-Jack näyttää apteekin sijainnin. Ajattelin tietysti että hän näyttää sen vain auton kyydistä. No, ei mennytkään ihan niin. Jack laittoi kesken matkaa auton parkkiin ja huitoi minut mukaansa. Apteekki löytyi ja myös aina niin avulista henkilökuntaa. Siinä sitä oltiin, kolme kovaan tahtiin kiinaa puhuvaa naista ja Jack sekä sujuvasti kiinaa kuunteleva allekirjoittanut.

Mitä tein luonnostaan? No tietenkin painoin vasemman käden otsalleni ja hengitin syvään. No siitä nämä tädit ja Jack tietysti vetivät johtopäätöksen että pääni on kipeä ja haluan sen takia lääkitystä. EI! Pää ei ole kipeä. Siinä vierähti sitten muutama minuutti ennen kuin sain selvitettyä asian ja oireeni käsimerkein yms. keinoin. Sitten tulikin erinäköistä voidetuubia tiskiin ja pääsin valkkaamaan niistä. Kovasti esiteltiin tuotteita ja pakettien tekstejä.. Ajattelin että otan jonkun tuubin sattumanvaraisesti, mutta huomasin että lompakko oli jäänyt reppuun ja reppu autoon. Eikun soittoa Eetulle että viitsitkö tuoda lompakon. Ajattelin että näin on helpompi kuin että alan kommunikoida lompakon puuttumisesta ja sen hakemisesta apteekin rouville.

IMG_2182-normal.jpg

Voide nimeltään..?

 

IMG_2183-normal.jpg

No mutta on onneksi on käyttöohjeet!